keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Karibian merellä

Hellun lähtiessä reissuun, mukaan lähtee aina rakas Reppu. Repussa on kaikenlaista tarpeellista esim. lusikka, jonka avulla voi selättää nälän tai säätää verenpaineen ja kolestrolin. Lusikan pää on teräväreunainen suorakulma, jolla Helle kaivaa kostuneen tablettimössön pillerirasiasta (tropiikissa).

The Reppu roikkuu lentokentän vessan ovella.
Tällä kertaa Hellu ja Reppu matkasivat läntisen Karibian risteilylle. Laivana oliCelebrity Silhouette.

Laivaa lastasivat persoonalliset ihmiset.

Mikä ei kuulu joukkoon?
Hellu nautti parvekeaamiaisesta, joka olisi ehkä onnistunut vähemmilläkin astioilla. Mutta henkilökunta halusi ilmeisesti tehdä vaikutuksen taakan kantotaidoillaan.


Jokainen hedelmälajike oli omilla lautasillaan.
Pysähdyimme neljässä satamassa Cozumel, Caymansaaret, Jamaika, Haiti. Mikäli ko. maat eivät kiinnostaneet, saattoi poiketa ostoksilla vain laivaturisteille varatulla aidatulla alueella satamassa.

Jotkut amerikkalaiset käyvät monella risteilyllä peräkkäin, vaihtavat vain laivaa Floridassa. Tähän Hellu ei pystyisi. Laivan henkilökunta ihmetteli, että olimmeko tosiaan tulleet Euroopasta (ne, jotka tiesivät, missä Suomi on) pelkän risteilyn vuoksi. 

Sataman ostosparatiisi, josta Hellu ei keksinyt mitään ostettavaa.
Takimmainen on Hellun alus.
Parvekkeelta saattoi nähdä kangastuksia. Vai näkeekö Hellu sittenkin oikein?
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Myös ohjelmaa oli joka lähtöön koko päiväksi. Hellulla oli kiire, koska nukkumiseen meni kuitnekin yli puoli vuorokautta.
Alemman soikion takana on viinikellari.
Erikoisravintolasta saimme mukaamme paketin.


Jossa oli herkullinen kakku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti